Startet den 28/5 - 1911

Webmasters Blog

Ja der sker meget i klubben, men desværre ikke altid noget medlemmerne mærker. Det har givet noget turbolens at vi 2 gange på kort tid har skiftet formand. Claus Schmidt er nu formand, men ikke ret meget inde i det organisatoriske og det giver specielt John en del ekstra arbejde og det bevirker også noget usikkerhed omkring klubbens aktiviteter, da vi var vandt til at Finn Kristiansen var sikker tovholder om aktiviteterne. Det har også givet en del ekstra arbejde til de øvrige ledere og vi skal nu have styr på hvordan det takles. Det betyder også at vi er lidt bagud med planlægningen. Vi holder dog nu bestyrelsesmøde på fredag aften, så håber vi en masse ting falder på plads.
Er dernoget du savner svar på eller ønsker forelagt bestyrelsen, så kontakt mig.

Spillermødet.
Spillermødet var ikke spild af tid, men grundet ovennævnte ting har det ikke været muligt at planlægge noget. Samtidig er min kræftbehandling også skyld i nogen usikkerhed, da jeg ikke ved hvor hårdt jeg bliver ramt af bivirkninger. Foreløbig har det ikke været slemt, men anden behandling gav flere bivirkninger end første behandling og de siger det godt kan blive værre i kommende behandlinger. Derfor er det begrænset hvor meget jeg tør sætte i gang. Jeg skal have 6 behandlinger i alt med 4 ugers mellemrum.

Holdturneringen er kommet godt fra start, med stabil opbakning fra spillerne. Der er nogle der ikke er kommet på hold, da vi ikke kunne stille 3 hold. Der er mange der gerne vil spille hold, men kun om onsdagen og det kan ikke lade sig gøre, da det sjældent er der der mangler reserver.

Nyeste kommentarer

01.08 | 16:37

Jeg har fået oplyst at klubben i 1949/50 havde 49 medlemmer. Det ...

22.05 | 19:12

Han vil være meget velkommen. På onsdag spiller vi noget u...

22.05 | 17:59

Hej Min mand og jeg er flyttet fra Færøerne til Lolland og da mi...

16.08 | 07:20

Henning Jakobsen har skrevet en rigtig fin pressemeddelelse...