Startet den 28/5 - 1911

Webmasters Blog

Maribo Skakklub har ikke den store mangel på ledere, men der er ikke rift om formandsposten. Finn Kristiansen valgte at trække sig på generalforsamlingen i september, af personlige årsager som han ikke vil uddybe. Da ingen andre ville overtage hvervet sagde Per Rasmussen ja. Han har så set sig nødsaget til at trække sig grundet alvorlig sygdom i familien. Der skal så vælges en ny formand på den ekstraordinære generalforsamling i aften og igen er det en der tager posten fordi ingen andre vil. Klubben er så heldig, at der står mange klar til at hjælpe den nye formand, for generelt har klubben mange ledere i forhold til hvad man ser mange andre steder.
I mange klubber hænger det hele på en eller højst to mand der står for klubbens aktiviteter og det giver store problemer når disse stopper grundet træthed eller alder. Da mange ledere har siddet i 25-30 år er der nu behov for udskiftninger og det giver problemer mange steder.
Mangel på ledere eller urutinerede ledere kræver mange resurcer og tærer på de rutineredes kræfter og der er altid brug for flere hænder.
Spørg om hvad du kan hjælpe med eller tilbyd at tage dig af et eller andet.

Nyeste kommentarer

01.08 | 16:37

Jeg har fået oplyst at klubben i 1949/50 havde 49 medlemmer. Det ...

22.05 | 19:12

Han vil være meget velkommen. På onsdag spiller vi noget u...

22.05 | 17:59

Hej Min mand og jeg er flyttet fra Færøerne til Lolland og da mi...

16.08 | 07:20

Henning Jakobsen har skrevet en rigtig fin pressemeddelelse...