Startet den 28/5 - 1911

Webmasters Blog

Så er den rigtige skak sæson ved at komme i gang, der hvor alle klubber er aktive.
For Maribo betyder det en større omvæltning da Finn er stoppet som formand og Per Rasmussen er valgt som ny formand. Alene det betyder en stor ændring, da Per er helt ny indenfor organisationsarbejde og han har heller ikke den samme tid, da han stadig er på arbejdsmarkedet. Heldigvis er Finn indstillet på stadig at yde en stor indsats for klubben.
Finn, John og undertegnede er også klar til at hjælpe Per. Jeg forventer der holdes bestyrelsesmøde fredag den 7 oktober, hvor planerne kommer i mere faste rammer.
Jeg selv har nu fået en fast køreplan for min kræftbehandling, så jeg nu ved hvilke dage jeg kan råde over. Jeg har dog de kommende par måneder en del opgaver omkring holdturneringen i hovedkredsen og skal samtidig have kikket på nogle af forslagene fra spillermødet. Jeg vil også gerne have kikket på eventuelle EMT turneringer i klubben. Så der er rigtig meget at se til, men hvis i har forslag eller ønsker er i velkommen til at kontakte mig, så skal jeg nok tage snakken med formanden/bestyrelsen.

Nyeste kommentarer

01.08 | 16:37

Jeg har fået oplyst at klubben i 1949/50 havde 49 medlemmer. Det ...

22.05 | 19:12

Han vil være meget velkommen. På onsdag spiller vi noget u...

22.05 | 17:59

Hej Min mand og jeg er flyttet fra Færøerne til Lolland og da mi...

16.08 | 07:20

Henning Jakobsen har skrevet en rigtig fin pressemeddelelse...