Startet den 28/5 - 1911

Webmasters Blog

Skakken er ved at komme i omdrejninger.

Så er skaksæsonen ved at komme i omdrejninger igen og det kører fortsat godt for Maribo Skakklub. Vi er PT noteret for 42 medlemmer, men der er 2 der bliver udmeldt ved kvartalets udgang. Lige nu er Maribo den 27. største klub i hele landet og det må siges at være rigtig flot. Vi er i øvrigt en af de få klubber der har fremgang og der er desværre mange klubber der mister medlemmer. Det gælder også vennerne fra Sydøstlolland, der har fået et par udmeldelser og også har haft dødsfald i medlemskredsen.

Det ser ud til det er svært at få folk i gang med turneringer igen og det gælder også Maribo. Selvom det er længe siden klubben har været så stor, har vi svært ved at samle spillere til 3 hold i holdturneringen, så overvej endelig om ikke du alligevel kan og vil spille hold. Jeg står gerne til rådighed med oplysninger hvis der spørgsmål du savner svar på.
Vi har generalforsamling om små 14 dage og der skal vi have valgt ny formand og det har knebet gevaldigt med at finde kandidater, men der er fundet en der tager det, hvis ikke der er andre der melder sig.

Nyeste kommentarer

01.08 | 16:37

Jeg har fået oplyst at klubben i 1949/50 havde 49 medlemmer. Det ...

22.05 | 19:12

Han vil være meget velkommen. På onsdag spiller vi noget u...

22.05 | 17:59

Hej Min mand og jeg er flyttet fra Færøerne til Lolland og da mi...

16.08 | 07:20

Henning Jakobsen har skrevet en rigtig fin pressemeddelelse...