Startet den 28/5 - 1911

Webmasters Blog

Sommeren er over os og dermed kører skakken på lavt blus, dog ikke i Maribo Skakklub.

Der mangler en enkelt runde i LF Metserskabet og der ved siden af spilles noget hurtigskak, hvor man ikke behøver at komme hver gang.

Maribo Skakklub er i en positiv udvikling med medlemsfremgang. Der er i den senere tid dukket nogle nye medlemmer op og det er ret usædvanligt på denne årstid, hvor kun Maribo og Kalundborg havde medlemsfremgang i april kvartal. Dette skyldes blandt andet klubbens høje aktivitetsnivau, som vi derfor gerne skulle bevare. Det kræver at vores mange ildsjæle bevare gejsten og at medlemmerne husker at bakke op. Jeg havde for ca. 4 måneder siden et spørgsmål til medlemmerne om hvad de ønskede, men der kom kun 2 svar. Nu forsøger vi så med et medlemsmøde lige før generalforsamlingen og jeg vil kraftigt opfordre jer til at møde op, så vi kan få en snak om dette. Jeg modtager også gerne kommentarer og forslag på klubaftenerne. 

Der arbejdes PT fra flere sider på at finde en ny formand, men såvidt jeg ved uden det store held. En sådan skal findes da Finn har meddelt at han ikke forsætter. Er der en der har lysten til at tage over, er vi flere der gerne vil bakke op og hjælpe. Det er bare altafgørende at der findes en formand, da der ellers ikke er nogen skakklub.

Nyeste kommentarer

01.08 | 16:37

Jeg har fået oplyst at klubben i 1949/50 havde 49 medlemmer. Det ...

22.05 | 19:12

Han vil være meget velkommen. På onsdag spiller vi noget u...

22.05 | 17:59

Hej Min mand og jeg er flyttet fra Færøerne til Lolland og da mi...

16.08 | 07:20

Henning Jakobsen har skrevet en rigtig fin pressemeddelelse...