Startet den 28/5 - 1911

Webmasters Blog

Bestyrelsen, turneringsledere, holdledere og hjemmeside redaktøren samt andre lægger et meget stort arbejde i klubben. Vi gør det frivilligt og ulønnet, fordi vi synes det er sjovt. Vores formand Finn Kristiansen lægger rigtig mange timers arbejde i klubben.

Jeg synes desværre vi mangler lidt tættere kontakt til medlemmerne og særlig til de nyere medlemmer. Jeg kunne godt tænke mig at høre hvad medlemmerne ønsker af aktiviteter og jeg vil også gerne hører hvis der er positiv eller negativ kritik. Alle er velkommen til at skrive det i denne blog eller sige det til mig. Jeg vil så bringe det op i bestyrelsen eventuelt uden at nævne afsenderen, man kan også sende mig en mail.

Klubben har flere faste turneringer som: Byturnering, Klosterturnering og LF Mesterskab alle EMT turneringer. Hvor man skal spille alle runder.

Desuden mere uforpligtende hurtigskakturneringer, hvor man samtidig kan pleje klublivet og det sociale.

Jeg prøver også at få en EMT Dagturnering op at køre og den der kører nu har 6 deltagere. Jeg har også kørt et par Weekend EMT Turneringer hvor der spilles en runde fredag aften og 2 runder om lørdagen og om søndagen. De sidste 2 weekend turneringer er dog blevet aflyst grundet manglende tilmeldinger.
En enkelt gang har jeg forsøgt med Fredags EMT hvor der spilles fredag aften.

Disse turneringer kan udmærket og meget gerne laves med en gruppe for svagere spillere eventuelt med kortere betænkningstid, men det kræver man tilmelder sig eller henvender sig så vi kan finde den rette og ønskede model.

Kom frit frem.

Nyeste kommentarer

01.08 | 16:37

Jeg har fået oplyst at klubben i 1949/50 havde 49 medlemmer. Det ...

22.05 | 19:12

Han vil være meget velkommen. På onsdag spiller vi noget u...

22.05 | 17:59

Hej Min mand og jeg er flyttet fra Færøerne til Lolland og da mi...

16.08 | 07:20

Henning Jakobsen har skrevet en rigtig fin pressemeddelelse...