Startet den 28/5 - 1911

Webmasters Blog

Mit navn er Henning Jakobsen født i 1945.
Jeg startede med at spille skak i september 1993 og blev meget betaget af spillet.
Jeg startede i daværende Tingsted Skakklub, som tilbød undervisnig for voksne. Tingsted Skakklub var en nystartet klub bygget op omkring en masse skoleskakspillere og heraf rigtig mange pigespillere. Da jeg har det med at blande mig, kom jeg hurtigt i bestyrelsen og blev senere kasserer.
Jeg tog også Dommereksamen i denne periode.
Da vi blev uenige om klubbens linie, forlod jeg klubben og blev medlem af Nordfalster Skakklub, hvor jeg også hurtigt kom i bestyrelsen og senere var formand i 6 år. Mit høje ambinationsniveau harmonerede ikke med klubbens sløve indstilling, så efter min formandsperiode søgte jeg væk, for at komme til en mere livlig klub.
Den fandt jeg i Maribo og her blander jeg mig også i klubbens drift, men uden for bestyrelsen. Jeg blev dog webmaster for nogle år siden og deltager dermed i klubbens bestyrelsesmøder. 

Jeg er en af de mest aktive skakspillere i 2.HK og i de 27 år EMT konkurrencen har eksisteret har jeg vundet 17 gange. Alle der spiller EMT turneringer i 2.HK deltager i denne konkurrence, hvor man får point for de partier man spiller plus de point man vinder.

Nyeste kommentarer

01.08 | 16:37

Jeg har fået oplyst at klubben i 1949/50 havde 49 medlemmer. Det ...

22.05 | 19:12

Han vil være meget velkommen. På onsdag spiller vi noget u...

22.05 | 17:59

Hej Min mand og jeg er flyttet fra Færøerne til Lolland og da mi...

16.08 | 07:20

Henning Jakobsen har skrevet en rigtig fin pressemeddelelse...